Retourneren van uw bestelling

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling, heeft u het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen te herroepen. Na uw melding tot herroeping dient u de/het ontvangen product(en) te retourneren binnen 14 dagen. 

Het is uw verantwoording de producten onbeschadigd, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. Speciaal voor u op maat gemaakte producten kunnen we niet retour nemen.

Indien wij producten beschadigd retour ontvangen, zullen wij contact met u opnemen omdat wij in dit geval niet het gehele orderbedrag kunnen crediteren. Wanneer een product hierdoor onverkoopbaar is geworden zal er een 100% waardevermindering zijn.

Zodra de producten in juiste staat ontvangen zijn storten wij het bedrag incl. de eventueel door u betaalde verzendkosten zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening. Het bedrag wordt via dezelfde betaalmethode aan u teruggestort als u deze aan ons heeft voldaan. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

De retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van de koper, deze kosten kunnen wij dan ook niet vergoeden

Hoe stuur ik mijn product retour?

Om uw product retour te zenden verzoeken wij u de volgende stappen te ondernemen:

1. Stel ons op de hoogte van uw retourzending

Wilt u ons op de hoogte brengen van uw retourzending? Om u de juiste service te kunnen bieden en onze dienstverlening te optimaliseren vinden we het handig om te weten wanneer wij een retourzending kunnen verwachten. We horen ook graag wat de reden is van uw retournering en welke afhandeling u wenst. U kunt een terugbetaling ontvangen vof kiezen voor levering van een vervangend product. Eventueel kunnen wij u wellicht ook een alternatief aanbieden. Meldt uw retourzending bij voorkeur via e-mail aan info@wandelsportwereld.nl.

2. U pakket opsturen

U kunt uw pakket verzenden via een postpunt bij u in de buurt. U draagt zelf verantwoording over de verzendwijze en kosten hiervan. Het retouradres is:

Retour adres:
WandelsportWereld.nl (t.a.v. Retouren)
Oude Holleweg 16a
3925 LW Scherpenzeel

3. Afhandeling van uw retourzending

Zodra uw pakket bij ons binnenkomt wordt deze in behandeling genomen en zullen wij de terugbetaling uiterlijk binnen 7 dagen afhandelen.