Ice Power Cold Gel Roller 75ml

  • Als handige roller 
  • Bevat alleen natuurlijke stoffen 
  • Stimuleert de bloedcirculatie 
  • Sneller herstel van spieren 
  • Verzacht en versoepelt spieren en gewrichten
Op voorraad
verzonden, indien besteld binnen .
13,50

Ice Power Cold Gel Roller 75ml

Bekend van de Vierdaagse van Nijmegen en andere grote wandeltochten. De koude Ice Power Cold Gel is een instant stimulans bij spierherstel. Heerlijk op pijnlijke kuiten, scheenbeen of bovenbenen tijdens of na het lopen.

Ice Power bevat alleen natuurlijk stoffen zoals menthol en eucalyptus. 

Je gebruikt Ice Power door de gel te smeren op de huid waar je pijn ervaart. Daar waar de gel aangebracht wordt ervaar je binnen enkele minuten een plaatselijke verlaging van de temperatuur. Deze verlaging van circa 5 tot 6 graden blijft lang gehandhaafd en dringt diep door in de spieren en gewrichten. Door de koude temperatuur ontvangen de hersenen het signaal dat er iets aan de hand is en zend dan een signaal aan het lichaam om aan de slag te gaan en de koude plek weer te gaan verwarmen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spieren sneller herstellen.

Ice Power verzacht en versoepelt de spieren en gewrichten en stimuleert snel herstel. 

Deze roller van 75ml past goed in je rugtas, zodat je deze onderweg gemakkelijk kunt gebruiken. Met de roller kun je de Ice Power gel gemakkelijk opbrengen zonder vieze handen te krijgen. 
Specificaties

Inhoud: 75 ml

Andere wandelaars bekeken ook

12,95

Verkoelende gel met MSM

Ice Power MSM 200ml
20,95