Therm-IC Outdoor Ultra Cool Ankle Grey

  • Technische wandelsok
  • Ergonomisch gevormd
  • Ultra absorberend en anti-geur
  • Ideaal bij temperaturen tussen de 15° en 30°
  • Laag model / enkelsok

Op voorraad
verzonden, indien besteld binnen .
Maat
15,95

Therm-IC Outdoor Ultra Cool Ankle Grey

Trekking Cool Crew uit de nieuwe Therm-ic serie zijn frisse wandelsokken die een must zijn voor de zomer. De lage trekkingsokken van katoen en lyocell bieden natuurlijk extra comfort en welzijn. Ecologisch en licht, met een fijne kleur, zullen ze perfect voldoen aan de behoeften van liefhebbers van wandelen bij zomerse temperaturen.

Wandelen zonder zweetvoeten

Hoe voorkomt je dat je wandeling eindigt met vochtige voeten in wandelschoenen die naar zweet ruiken? Dat is de vraag die Therm-IC zichzelf stelde bij de ontwikkeling van deze wandelsok. Daar zijn ze goed in geslaagd met deze heerlijk zittende en ultra-absorberende wandelsok. 

Lichte hightech wandelsok

Wil je graag lichte hightech wandelsokken dragen die je voeten tot op de enkel beschermen?

Deze zomerse trekkingsokken zijn de ideale keuze. Ze zijn gemaakt van een combinatie van verschillende materialen: Polyamide, polypropyleen en elastaan. Deze innovatieve structuur zorgt voor een perfect beheer van vocht, frisheid en comfort. 

Deze lichte wandelsokken, aangepast voor buitenactiviteiten, hebben eigenschappen van thermoregulatie. De Moisture-Vent technologie zorgt voor een goede ventilatie van je voeten. Bij elke stap wordt vochtige lucht van de voetboog naar de zijkanten gepompt. Veel kleine kussentjes en warmtekanalen in de vorm van ribbels zorgen ervoor dat vocht en warme lucht effectief van de schoen worden afgevoerd. Dus temperatuurregeling is gegarandeerd.

De Trekking Cool is ontwikkeld voor buitentemperaturen tussen de 15° en 30°. Deze sokken zijn iets dunner dan de Trekking Cool sokken die ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Op zoek naar technische wandelsokken, met een ergonomische pasvorm, hoge kwaliteit en ultra absorberend vermogen, probeer dan deze enkelwandelsok van Therm-IC

Samenstelling: 73% polyamide, 23% polypropyleen, 4% elastaan


Specificaties

Compressie: Nee
Eigenschappen: Ultra Cool
Lengte: Laag / enkelsok
Seizoen: Lente / Zomer
Doelgroep: Dames, Heren