cadeau-wandelaar

Cadeau voor wandelaar

Op zoek naar een leuk cadeau voor een wandelaar? Hopelijk kunnen wij je verder helpen, want in onze webshop vind je alles voor de wandelaar. Wij hebben hieronder de leukste producten op een rijtje gezet om cadeau te krijgen als wandelaar. 

Wat geef je cadeau aan een wandelaar?

Als een wandelaar op pad gaat neemt hij of zij graag lichtgewicht en functionele items mee. Het liefst alleen het hoognodige. Producten om het wandelgemak te verhogen of voor de veiligheid. Maar ook na thuiskomst is er soms verzorging nodig van de uitrusting. Hopelijk inspireren deze cadeau's je, of krijg je hierdoor meteen zin om zelf op pad te gaan!

Droge schoenen met cederhout zakjes

null

Na een lange wandeling of na een flinke bui kunnen zelfs waterdichte schoenen nat worden aan de binnenkant. De Dryer Bags van Sidas maken de schoenen 4x sneller droog dan bij drogen aan de lucht. De zakjes zijn gevuld met cederhout wat bekend staat om zijn vochtopnemende eigenschappen en ze laten ook nog een milde fijne geur achter.

Dryer Bags kopen

Wandelsokken zijn een goed idee!

null

Iedere wandelaar wordt blij van een paar goede wandelsokken. En daar heb je er niet snel teveel van. We hebben verschillende soorten en maten in het assortiment. Met deze sok van Therm-Ic zit je altijd goed, maar wil je het iets avontuurlijker bekijk dan zeker ook de teensokken van Injinji. Of kies voor heerlijk comfort met de Merinowollen wandelsokken van Woolpower.

Wandelsokken kopen

Veilig op pad met wandelverlichting

null

Voor wandelaars is het natuurlijk belangrijk om gezien te worden in het donker. We hebben wandelverlichting cadeau's in verschillende prijsklasse. Een heel leuke optie is deze reflecterende armband met ingebouwde led-verlichting, maar mag het iets groter zijn dan kun je ook denken aan een verlichtingsvest met een zakje voor de smartphone.

Wandelverlichting kopen

Robuuste en lichtgewicht camp mug

null

Een beker is natuurlijk leuk om cadeau te krijgen, maar van deze camp mug van Camelbak wordt de wandelaar echt blij. Deze kan echt wel tegen een stootje en is tegelijkertijd erg licht. Je hangt 'm zo aan je rugzak en is heerlijk om uit te drinken tijdens een flinke wandeltocht. Deze camp mug, beker voor wandelaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Camelbak Camp Mug kopen

Toe aan wat warms onderweg?

null

Een lichtgewicht thermosfles is een ideaal cadeau voor iedere wandelaar. Het houdt dranken warm of juist lekker koud in warme omstandigheden. De thermosflessen van Sigg zijn zo licht dat je amper voelt dat je ze bij je hebt. En met de oerdegelijke kwaliteit van deze flessen kun je ervan uitgaan dat de wandelaar er jarenlang plezier van gaat hebben. De Sigg thermosflessen zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Sigg thermosfles kopen

Stroom voor onderweg

null

Bij langere wandeltochten is het erg handig om onderweg je smartphone op te kunnen laden. Zeker wanneer de wandelaar GPS gebruikt op zijn smartphone. Of misschien wil je er gewoon zeker van zijn dat je je geliefde kunt blijven bereiken? :-) 

Powerbank kopen

Verlichting voor de voetjes

null

Wandelwol is een artikel wat door veel wandelaars gebruikt wordt bij pijn aan de voeten. De wandelwol geeft verlichting en zorgt ervoor dat de wandelaar nog vele kilometer door kan. Een superleuk cadeautje om te geven aan een wandelaar die al wandelwol gebruikt, maar ook om eens te kunnen proberen als iemand er nog niet bekend mee is. 

Wandelwol kopen

Een comfortabele multifunctionele Buff

null

Een Buff is een mutifunctioneel cadeau voor de wandelaar. De Buff kan gedragen worden om de nek, als bandana, of als muts. Er zijn warme varianten tegen de kou, waterdichte varianten tegen de regen, of juist lichte en zonwerende varianten voor de zomer. Buffs zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten en wij hebben een leuke selectie gemaakt voor de wandelaar. Hier vind jij vast een leuk cadeau tussen.

Buff kopen

Verkoeling tijdens hete wandeldagen

null

De Cobber is een koelsjaal die tot dagenlang verkoeling geeft als deze even nat wordt gemaakt. En is hij uitgewerkt dan activeer je hem opnieuw door hem weer even in het water te leggen. Heerlijk op warme wandeldagen en ook nog eens een leuk item om cadeau te doen. Verkrijgbaar in veel prints en kleuren.

Cobber kopen

Bescherming tegen regen en zon

null

Een cap of pet is voor veel wandelaars onmisbaar. Niet alleen bij zon, maar ook bij regen beschermd deze je hoofd en gezicht. Wij hebben o.a. lichtgewicht, ademende en ook waterdichte caps speciaal voor wandelaars in het assortiment. En een mooie cap is natuurlijk ook heel fashionable.

Wandelcap kopen